Lliga Catalana

El Calafell venç el Sant Just amb trio de gols de Jepi Selva i guanya el seu segon títol (3-2)

El Parlem Calafell ha derrotat el Senergy Renovables Sant Just (3-2) en un partit molt igualat i ha aixecat la XX Frit Ravich Lliga Catalana, la segona del seu palmarès després d’haver-se endut el títol fa dos anys. L’equip de Guillem Cabestany, tècnic que encadena el títol mundial amb la selecció espanyola diumenge passat amb l’èxit en el seu debut al Calafell, ha rendibilitzat l’eficiència en la bola aturada, amb dos gols de penal en dos intents de Jepi Selva –Folguera ha fallat una directa a 53 segons del final–, que ha fet els tres gols del seu equip i ha estat designat MVP de la final. Els gols del Sant Just, que en algunes fases ha dominat el joc imposant el seu ritme de més possessió en el context d’un partit amb força ocasions i bones intervencions de tots dos porters, els han fet Burguillos (1-1) i Sito Ricart (2-2).

El Calafell ha sortit molt fort i s’ha avançat amb un gol aixecant i picat de Selva, però el Sant Just ha igualat el partit i fins i tot s’ha posat per davant en el primer temps (1-2). Selva ha empatat de penal abans del descans i ha sentenciat amb un altre penal en el 40’. El conjunt de Mia Ordeig ha fallat un penal –Crespo– i dues directes –Pujalte–en què el porter Gerard Camps ha estat molt encertat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)