Lliga Catalana

El Cerdanyola sorprèn el campió, el Palau, i guanya el títol (3-4)

Es la primera vegada que el Cerdanyola s’imposa en la lliga catalana femenina

El Cerdanyola ha guanyat el títol de la lliga catalana femenina al superar en la final disputada a Roda de Ter el Generali Palau, el campió, per un ajustat 3-4. Aquesta és la primera vegada que el Cerdanyola s’emporta el trofeu de la lliga catalana. Fins ara havia aconseguit ser finalista el curs 2021/22. El partit ha estat disputat i amb alternatives en el marcador i el Cerdanyola ha remuntat en la segona meitat.

La final s’ha iniciat amb intensitat i el Cerdanyola s’ha avançat en el primer minut gràcies a una falta directe transformada per Gemma Solé. Tres minuts després el Palau ha disposat d’una penal que no ha aprofitat, però en el minut cinc Berta Busquets ha empatat. El ritme, les ocasions i l’encert no s’ha aturat i el Cerdanyola s’ha tornat a posar per davant dos minuts després amb un gol de Irene Torres. La insistència del Palau per tornar a empatar ha donat fruit a sis minuts del descans quan ha anotat dos gols en quinze segons gràcies a Marina Codina i Aina Florenza, i s’ha situat amb el 3-2 amb que s’ha arribat al descans.

El Cerdanyola ha donat la volta a la final en la segona meitat. Irene Torres ha empatat als tres minuts de la represa i a falta de deu minuts per acabar Carla Castro ha marcat el 3-4. El Palau ho ha intentat i ha disposat d’un penal a tres minuts de la fi, però no ha marcat i el Cerdanyola s’ha emportat el títol de la lliga catalana.