OK Lliga

El Barça presenta projecte

Hoquei sobre patins. Bateig al Palau (12 h) en l’OK Lliga del nou equip de David Cáceres contra el perillós Voltregà, amb estrena de Ferran López

Avalat pel títol de copa conquerit a Riazor contra el Reus Virginias diumenge passat, amb gol de Sergi Aragonès, el nou Barça de David Cáceres es presenta avui davant de la seva afició al Palau contra el Voltregà (12 h), un os dur de rosegar que també arriba amb un canvi substancial a la banqueta. Ferran López, que ha triomfat en el Calafell, agafa l’alternativa amb un bloc consolidat liderat a la pista per Gerard Teixidó, que fa dues temporades va guanyar l’Europe Cup.

El campió ha perdut peces importants –Pau Bargalló, João Rodrigues i el retirat Sergi Panadero, a més del tècnic Edu Castro– però també ha fet fitxatges de molta qualitat. Serà el debut al Palau en la lliga amb la samarreta blaugrana tant de Ferran Font (Sporting) com de Sergi Aragonès (Reus). L’altra incorporació, Pablo Álvarez, ja té un passat blaugrana. L’argentí va jugar deu temporades en el club (2011-2021) i va guanyar 31 títols, reivindicant-se com un golejador de primeríssim nivell tant en l’OK Lliga com en la lliga europea i caracteritzant-se per la seva facilitat en les accions al segon pal, una de les grans armes del Barça que li permeten marcar diferències. De fet, Álvarez va marcar 551 gols en l’OK Lliga –comptant també els que va fer en el Liceo (2005/2011)– i n’és el màxim golejador històric. Torna després del seu pas pel Benfica.

Debut de l’Alpicat

El Lleidanet Alpicat va viure ahir un debut històric en l’OK Lliga i va empatar (3-3) davant de la seva afició contra el Caldes. Va remuntar un 0-2 i guanyava per 3-2 a tres minuts del final. Mats Zilken va marcar el primer gol de l’Alpicat en la màxima categoria. També van anotar Iago Vázquez i Miquel Serret. En l’altre partit de la jornada, el Senergy Sant Just va golejar en la segona meitat el Digittecnic Vilafranca per 6-2. Cabezas i Crespo van marcar dos gols cada un.

LA DADA

551
gols
ha marcat Pablo Álvarez en l’OK Lliga i n’és el màxim golejador històric.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)