OK Lliga

El Barça arrenca fort amb un 5-0 contra el Voltregà

La presentació en societat del reformulat Barça de David Cáceres s’ha saldat amb un triomf clar davant del Voltregà Movento Stern per 5-0 –3-0 a la mitja part–en la primera jornada de l’OK Lliga amb gols d’Alabart (2), Llorca (2) i Font. A les files osonenques, s’ha estrenat en la lliga el nou tècnic Ferran López. El Pons Lleida ha aigualit el retorn del Vic (0-4) amb gols d’Ojeda (2), Moncusí i Miguélez i l’Igualada Rigat i el Reus Virginias (1-1) han signat taules, amb gols de Rouzé i Oruste. A Calafell, l’equip local ha derrotat el Noia Freixenet en el debut a la banqueta en lliga del tècnic Guillem Cabestany, amb gols de Domènech (2), Marimon, i Selva. Pel nou Noia de Carlos Cortijo, Gabarró ha fet el 2-1. Ha estat un partit intens amb 4 blaves: 2 a Olmos, del Calafell, i dues pels visitants Esteller i Costa.

El Lleidanet Alpicat va viure dissabte un debut històric en l’OK Lliga i va empatar (3-3) davant de la seva afició contra el Recam Làser Caldes. Va remuntar un 0-2 i guanyava per 3-2 a tres minuts del final. Mats Zilken va marcar el primer gol de l’Alpicat en la màxima categoria. També van anotar Iago Vázquez i Miquel Serret. En l’altre partit de la jornada, el Senergy Sant Just va golejar en la segona meitat el Digittecnic Vilafranca per 6-2. Cabezas i Crespo van marcar dos gols cada un. La segona jornada es jugarà íntegrament dimecres vinent.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)