OK Lliga

El Barça, el Calafell i el Liceo, amb ple de punts

Després de dues jornades de l’OK Lliga, només hi ha tres equips amb ple de punts: el Barça, que després d’un inici fulgurant (0-3) ha superat l’Alcoi per un ajustat 3-4; el Parlem Calafell, que ha vençut el Caldes (1-3); i el Liceo, que ha doblegat el Pons Lleida a domicili (4-6) amb pòquer de gols d’Arnau Xaus. El Sant Just, que també havia iniciat el campionat amb victòria, ha vist frenades les seves aspiracions a la pista del Reus Deportiu Virginias (2-1). S’ha avançat amb un gol de Joan Pujalte, però Maximiliano Oruste i Marc Julià han capgirat el marcador pels del Baix Camp.

El Noia ha sumat els primers punts del curs gràcies al triomf sobre el Vic (4-1), amb un trio de gols d’Ivan Morales. També s’ha estrenat el Vilafranca després de superar el Lleidanet Alpicat per un ajustat 2-1. El Voltregà Movento Stern i l’Igualada Rigat han signat les taules amb un gol de Marc Rouze a 3:36 pel final. És el segon empat dels igualadins en dues jornades del campionat.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)