OK Lliga

Barroso no s’ho volia perdre

Hoquei sobre patins. El jugador del Barça ha rebut l’alta mèdica i estarà a punt avui per estrenar-se a la pista del Liceo (12 h)

OK Lliga

Jornada 4

Digittecnic Vilafr. - Noia Freixenet

x - x

Voltr. Mov. Stern - Lleidanet Alpic.

x - x

R. Làser Caldes - Vic

x - x

Deportivo Liceo - Barça

12 h

PAS Alcoi - Sant Just

12.30 h

Reus Virgin. - Parlem Cal.

16.15 h

Pons Lleida - Igualada Rigat

30 d’oct.

Xavi Barroso, una peça clau al Barça, ha rebut l’alta mèdica i estarà avui a disposició del seu tècnic David Cáceres a Riazor contra el Deportivo Liceo (12 h, Esport3). Una inoportuna luxació de clavícula a l’espatlla dreta el va apartar del mundial de Novara i no li ha permès iniciar fins ara el curs. La derrota, inesperada, del Liceo a la pista del Vic (3-1) afegeix encara més interès al duel. Els blaugrana hi arriben amb el 3/3 segellat i amb els deures molt ben fets. No en va són l’equip que fa més gols de l’OK Lliga –6 de mitjana per partit– i l’únic juntament amb el Parlem Calafell, que avui té un partit complicat a la pista del Reus Virginias (16.15 h), que ha guanyat els tres partits. “Tenen una gran plantilla i segur que ens costarà molt guanyar”, explica Barroso, que diu que està recuperat “al cent per cent”. “Per fi tenim tot l’equip complet i ara tenim el maldecap, tant de bo sempre el tinguem, de descartar-ne un, perquè tots tenen una gran qualitat”, assenyala Cáceres, que té clar que serà un partit “en una pista complicada contra un rival que no vol perdre dos partits seguits”. Juan Copa, el tècnic del Liceo, per la seva banda, mira de relativitzar la importància del matx: “Són tres punts més.” En el precedent del curs, el Barça va vèncer (5-2) a Riazor en la semifinal de la supercopa.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)