OK Lliga

El Barça assalta Riazor per segon cop aquest curs (1-4)

El Barça de Davis Cáceres ha assaltat Riazor per segona vegada aquesta temporada gràcies a una reacció contundent quan perdia per 1-0 en el primer temps i suma el 4/4 en l’OK Lliga (1-4). El Deportivo Liceo, que havia perdut amb els blaugrana la semifinal de la Supercopa, s’ha avançat en el primer temps amb un gol des de pròpia pista de Carballeira (4’). El minut boig de Font, però, ha capgirat la truita. L’osonenc ha fet l’1-1 i l’1-2 en només 35 segons (28’) trobant l’escaire del fins llavors inexpugnable Martí Serra i ha capgirat el partit com un mitjó. En el 32’, a més, Alabart, ha clavat l’1-3 també per l’escaire de la porteria gallega. El Liceo, lògicament, ha quedat estabornit. Font ha completat la seva actuació amb l’1-4 (44’) rematant una assistència perfecta d’Aragonès, que havia robat la bola i iniciat l’acció. Ferruccio ha enviat al pal una falta directa –10a del Barça– i en l’acció posterior, el blaugrana Pablo Álvarez també ha estavellat un tret exterior al pal. L’argentí ha llançat la primera falta directa del curs pel Barça –10a del Liceo–, però Serra ha estat sublim, sobretot en la segona rematada.

La resta de la jornada

En els partits de dissabte, el Noia Freixenet es va endur el derbi penedesenc a la pista del Digittecnic Vilafranca (2-3). El Voltregà Movento Stern va superar el Lleidanet Alpicat (4-3) i el Caldes Recam Làser va sumar contra el Vic (4-1) el primer triomf del curs. Els osonencs venien de derrotar el Liceo, que encadena dues derrotes. L’Alcoi, per la seva banda, ha vençut aquest migdia de diumenge al Senergy Renovables Sant Just (2-1).El Reus Virginias-Parlem Calafell (16.15 h) completa aquesta tarda de diumenge la jornada. El Pons Lleida- Igualada Rigat, es juga dimecres (20.30 h).

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)