Internacional

HOQUEI SOBRE PATINS

COPA D'EUROPA FEMENINA

El Voltregà, a un pas del triplet

Avui les osonenques disputen la final contra el Biesca, botxí de l'Arenys de Munt a les «semis»

El Voltregà es troba a un pas de segellar una temporada històrica. Després de guanyar la copa de la Reina i l'OK Lliga avui intentarà alçar el màxim guardó continental contra el Biesca Gijón, que ahir va evitar una final catalana en derrotar l'Arenys de Munt.

Les osonenques van apallissar les amfitriones del Friedlingen (1-10), que no van poder presentar oposició. El Voltregà ja va arribar al descans amb mig passi cap a la final a la butxaca (1-5) i a la segona part només van haver de mantenir el ritme per corroborar el seu accés a la final que es disputarà avui, precisament contra el Biesca, a qui va derrotar a les semifinals de la copa de la Reina.

D'altra banda, l'Arenys no va tenir un bon inici de partit i va veure com les asturianes dominaven els primers compassos. Tanmateix, el Biesca no va saber treure rendiment d'aquesta hegemonia ja que es va avançar al marcador mitjançant Luchi, però tan sols quatre minuts després Laia va empatar. En la segona part, les maresmenques van sortir amb més empenta, però les asturianes van ser les encarregades de marcar. L'Arenys va desaprofitar un penal i un llançament de falta directa per empatar. Les asturianes ja van derrotar les arenyenques en una final de la copa d'Europa.