Internacional

Un gol de Gual situa el Barça com a líder

Hoquei sobre patins. L'Igualada va perdre el primer partit de la lliga europea, un matx disputat i emocionant

IGUALADA0


BARCELONA1


El FC Barcelona es va situar líder del grup A de la lliga europea després de guanyar per un curt 0-1 a la pista de l'Igualada, que ocupava aquesta posició. Els igualadins ja estaven classificats per als quarts de final des de l'última jornada i els blaugrana ho van aconseguir dissabte sense jugar, gràcies a l'empat entre el Quevert i el Candelária. L'Igualada i el Barça s'hi jugaven el primer lloc, i el triomf blaugrana el situa primer.

Els dos equips sabien el que s'hi jugaven i van sortir a controlar el partit. L'Igualada va tenir el suport del seu nombrós públic i va començar dominant mentre que els blaugrana van buscar el contraatac i van posar a prova al porter local Deitg, que va fer un gran partit. Tot i que hi havia ocasions a les dues porteries, cap dels dos equips va marcar en la primera meitat. En la segona meitat, els blaugrana van trobar el camí del gol gràcies a Marc Gual, 0-1, i a partir d'aquí van controlar un xic més el partit. Els igualadins van tornar a estar bé en defensa i van buscar l'empat, i fins i tot van jugar els últims minuts amb el porter com a jugador de camp, però no van poder empatar.

IGUALADA: Deitg, Cáceres, Casadevall, Pla i Baliu –equip inicial–; Marc Povedano i Vives. FC BARCELONA: Sergi Fernández, Álvarez, Reinaldo Garcia, Panadero i Torra –equip inicial–; Gual, Ordeig i Miras. GOL: 0-1 (31') Gual. ÀRBITRES: Joaquim Pinto i José Pinto (Portugal).

Hoquei patins. Lliga europea Grup A

Pos. Equip PTS PJ G E P GF GC
1 Barça 11 5 3 2 0 15 9
2 Igualada 10 5 3 1 1 17 12
3 Dinan Quevert 4 5 1 1 3 16 22
4 Candelária 2 5 0 2 3 12 17
  Final a vuit
Darrera actualització: 17-02-2013 16:30:52
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)