Internacional

L'Igualada, el Voltregà i el Girona volen les semifinals

Copa d'Europa femenina. Tots tres van guanyar en l'anada dels quarts

Els tres equips catalans que estan disputant els quarts de final de la copa d'Europa femenina, el Girona, el Voltregà i l'Igualada, volen passar a les semifinals i jugar la final a quatre. Tots tres van guanyar els seus partits d'anada i avui defensaran les seves possibilitats en diferents escenaris.

El Voltregà és l'únic que juga a casa (20.00 h) i és el que té un avantatge més curt. Les de Sant Hipòlit van guanyar el Coutras francès en l'anada per 0-1, i tot sembla favorable, però el conjunt osonenc no se'n refia, ja que el Coutras el va deixar fora de la final a quatre la temporada passada. El Girona i l'Igualada van guanyar a casa pel mateix resultat de 5-2 i ara juguen a fora. Les igualadines visiten la pista del Noisy-le-Grand (18.30 h) i intentaran tornar a guanyar per accedir a la final a quatre. Les gironines es desplacen a la complicada pista de l'Iserlohn alemany, on buscaran la segona classificació seguida per a una final a quatre.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)