Internacional

El Voltregà es desfà del campió, el Biesca Gijón

Copa d'Europa femenina. Les de Sant Hipòlit es van revenjar de les últimes derrotes, en lliga i copa, contra les asturianes

VOLTREGÀ3

BIESCA1

El Voltregà va derrotar en la segona semifinal el campió, el Biesca Gijón, i disputarà la seva quarta final de la copa d'Europa femenina. Les de Sant Hipòlit es van revenjar de les últimes dues derrotes que havien encaixat contra les asturianes en la lliga i en la copa femenina, i lluitaran pel seu tercer títol europeu contra el Girona.

Els dos equips van sortir amb molt de respecte pel rival i van començar a defensar en quadre. Les ocasions van arribar per jugades individuals, contraatacs o a bola aturada. El Voltregà es va avançar amb un potent xut llunyà d'Anna Casarramona i, poc després, Motxa Barceló va fer el 0-2, amb un xut encara de més lluny, prop de la meitat de la pista. L'alegria va durar poc, ja que, un minut després, la catalana del conjunt asturià Maria Díez va fer l'1-2, amb el qual es va arribar al descans.

En la segona meitat, el Biesca va intentar mantenir el ritme, però li va costar, ja que la pista era gran i el partit es jugava a 50 minuts i no a 40 com passa en l'OK Lliga femenina, i seguia sense fer canvis. Va arribar l'1-3 de Natasha Lee, però el Biesca va seguir lluitant i va disposar d'una falta directa i un penal. La portera del Voltregà Laia Vives va mantenir el seu equip amb avantatge.

BIESCA GIJÓN: Klein, Cadrecha, Agudo, Sara i Díez –equip inicial. VOLTREGÀ: Vives, Romero, Giudicci, Lee i Casarramona –equip inicial; Barceló. GOLS: 0-1 (15') Casarramona. 0-2 (19') Barceló. 1-2 (20') Díez. 1-3 (32') Lee. ÀRBITREs: Xavier Jacquart i Arnaud Esoli (França).
Una de les claus és que nosaltres sempre hem anat al davant en el resultat
David Bou
ENTRENADOR DEL VOLTREGÀ
Sabem que aquests partits són molt anivellats i que els detalls són molt importants. Han tingut ocasions i no les han fet