Internacional

El Noia les passa magres amb el Lió

Copa de la CERS. El Voltregà esgarrapa un empat meritori i insuficient amb el Bassano

El Voltregà va tutejar el potent Bassano, semifinalista de la CERS el curs passat, i va esgarrapar un empat tan meritori com potser insuficient (3-3), ja que haurà de jugar la tornada de la primera eliminatòria a la pista italiana. Abans del partit, es va fer un minut de silenci per la mort d'Arnau Vilalta, assistent del primer equip que va morir divendres després d'una malaltia.

Inesperadament, potser perquè es va refiar en excés en el primer temps, el Noia Freixenet va patir contra el Lió i li tocarà tornar a patir en el partit de tornada per defensar la renda mínima que va obtenir ahir amb penes i treballs (4-3). Dos gols de Mitjans, un de Julià i un darrer de Feixas van doblegar la resistència del club francès en el seu debut en competició europea. El Lió es va avançar per 0-2 i, ja en la segona part, per 2-3.

L'Igualada va resoldre l'accés a la segona eliminatòria amb un triomf contundent a Suïssa contra el Wimmis (2-7).