Més hoquei

L'Alcoi evita que el Mataró repeteixi

Hoquei sobre patins. Els catalans van avançar-se dos cops i van fallar una falta directa en l'últim minut

ALCOI3

MATARÓ2

L'Alcoi va remuntar un 1-2 advers amb dos gols en 47 segons en la segona part i va alçar ahir a casa la copa del Príncep contra el Mataró, el campió del 2013, que va vendre molt cara la derrota. El conjunt català que dirigeix Joan Carles Vadillo va ser capaç de sobreposar-se a l'ambient i avançar-se per 0-1 amb un gol de Martí Casas al contraatac. El local Pérez va veure la vermella. El Mataró va fallar la falta directa i tot i tenir superioritat numèrica va veure com el gironí Marc Figa, inspiradíssim en els dos partits de la competició, empatava de penal. Eric Florenza, l'home que va atorgar el passi a la final amb un gol d'or, va tornar a avançar els maresmencs aprofitant un bola morta en el quadre rival després d'una acció embolicada. L'Alcoi es va apoderar del ritme del partit i amb dos gols pràcticament consecutius va capgirar la dinàmica del partit. El Mataró va enviar dues boles al pal i, quan faltaven 46 segons, Vallina li va aturar una directa a Casas que hauria suposat l'empat i la pròrroga.

ENRILE PAS ALCOI: Vallina, Cañellas, Pérez, Candanedo i Figa –equip inicial-; Aguilar i Rico. MATARÓ: Aceituno, Mangas, Florenza, Castellví i Casas –equip inicial-; Serra, Oliana, Parera i Esteve. GOLS: 0-1 Casas (1'). 1-1 Figa (14'). 1-2 Florenza (22'). 2-2 Aguilar (35'). 3-2 Figa (35'). ÀRBITRES: Marc Soler i Francisco Moreno. Vermella a Pérez FALTES: 12 l'Alcoi i 15 el Mataró.