Més hoquei

El Reus desgasta el Voltregà

La copa. El conjunt d'Alejandro Domínguez va imposar un ritme infernal amb Costa d'estilet que li va donar fruit en la segona part després d'un primer intercanvi de cops incert

REUS5

VOLTREGÀ2

El Reus va fer bons els pronòstics tot i no tenir la condició de cap de sèrie i va eliminar per 2-5 el Voltregà, que va acabar esbufegant davant del ritme infernal a què el va sotmetre el conjunt roig-i-negre. El conjunt de Ricard Ares, no obstant això, va vendre cara la seva pell i va plantejar grans dificultats en la primera part (2-2). Els del Baix Camp, actuals subcampions, van saber madurar el partit i en el segon període van ser molt superiors. Tant Torelló com Molina, del cantó del Reus, van evitar amb les seves intervencions un resultat molt més ampli.

El partit va néixer esbojarrat a partir de la proposta del tècnic del Reus, Alejandro Domínguez. Tot i això, el primer profit el va treure el Voltregà, que es va avançar en un penal. Àlex Rodríguez va rebre falta dins del quadre i Armengol la va tirar. Molina la va aturar i els col·legiats van fer repetir el tir. També va salvar el segon tir, però Casanovas va fer entrar sense voler el rebuig a la seva pròpia porteria. En l'acció posterior Costa va disposar d'un penal que Torelló va aturar. I la blava a Armengol va provocar una falta directa llançada per Adroher que Torelló va salvar. Tot això en tres minuts.

El Reus va empatar mitjançant Costa (7'), que, aprofitant amb sang freda una bona assistència d'Adroher, va marcar el primer gol del Reus, un bàlsam que va permetre als roig-i-negres respirar. El Voltregà va mirar d'aturar el partit i va buscar possessions més llargues. En un atac estàtic, Àlex Rodríguez va clavar un cau de fora que li va permetre manar de nou en el marcador (2-1 en el minut 15). La blava a Jepi Selva hauria pogut fer mal als del Baix Camp, però Molina va evitar el gol de falta directa del mateix Àlex Rodríguez, un jugador de gran tècnica. Costa, absolutament motivat, va marcar de penal el 2-2 (20'). A 37 segons del descans Dani Rodríguez va desaprofitar la desena falta d'equip del Reus perquè de nou Molina li va endevinar la intenció en la falta directa.

En la segona part, el Reus va continuar corrent i el Voltregà va tenir menys recursos i va claudicar. Malgrat que Torelló va aturar una falta directa a Costa, l'allau de joc del Reus va trencar els osonencs. Casanovas va desviar un tret de Costa (2-3), el mateix Costa va coronar una gran acció de Rubio (2-4) i Selva, tot sol després de robar-la, va sentenciar (2-5).

PROTAGONISTES

VOLTREGÀ: Torelló, Armengol, Grau, Dani Rodríguez i Àlex Rodríguez –equip inicial–; Vargas i Anguita. REUS: Molina, Casanovas, Rubio, Costa i Adroher –equip inicial–; Selva, Ollé i Salvat. GOLS: 1-0 (2') Casanovas, en pròpia porta. 1-1 (7') Costa. 2-1 (15') Àlex Rodríguez. 2-2 (20') Costa, de penal. 2-3 (31') Casanovas. 2-4 (33') Costa. 2-5 (43') Selva. ÀRBITRES: Ribó i Prades. Van ensenyar targeta blava a Armengol, del Voltregà, i a Selva, del Reus. FALTES: 21 el Voltregà i 17 el Reus. PÚBLIC: uns 1.000 espectadors al pavelló Onze de Setembre.

LA DADA

En la segona part hem aconseguit imposar el nostre joc ràpid de transició habitual i això ens ha permès resoldre el partit
Alejandro Domínguez
TÈCNIC DEL REUS

ELS PENALS

En la segona part no hem sabut finalitzar les ocasions que hem tingut. El nostre porter Roger Torelló ha fet un gran partit
Ricard Ares
TÈCNIC DEL VOLTREGÀ
5
faltes directes
es van llançar durant el partit i cap va acabar en gol. Tres el Voltregà i dues el Reus.
Els osonencs van disposar d'un penal i el van fallar, i els reusencs en van marcar un de dos