Més hoquei

El SHUM hipoteca bona part de l'ascens a Alcoi

Hoquei sobre patins. Quan només falten tres jornades, l'equip selvatà es queda a 5 punts dels alcoians, tercers i que marquen el ritme

SHUM2


ALCOI5


El SHUM Grupo Maestre va perdre dissabte a la pista de l'Alcoi bona part de les possibilitats de tornar a l'Ok Lliga (5-2). Tal com havia passat en les semifinal de la copa Príncep disputades en el mateix escenari, el conjunt local va obtenir el triomf i deixa els selvatans a 5 punts de la zona d'ascens quan falten 3 jornades per al final. L'únic aspecte que encara és positiu és que el SHUM té la diferència de gols favorable perquè en la primera volta va vèncer l'Alcoi per 5 a 1. L'encert del català Marc figa des del punt de penal amb dos gols va tornar a ser clau en un duel en què els locals van prendre sempre el timó.

ENRILE PAS ALCOI: Vallina, Cañellas, Candanedo, Pérez i Figa –equip inicial–; Mataiox, Aguilar, Rico i Ribera. SHUM GRUPO MAESTRE: Luzónm, Lladó, Presas, Roger Pujol i Terns –equip inicial–; Gelmà, Carles Rodríguez, Gerard Pujol i Aguirre. GOLS: 1-0 (5') Candanedo. 2-0 (15') Figa, de penal. 2-1 (15') Gelmà. 3-1 (21') Cañellas. 4-1 (26') Figa, de penal. 4-2 (26') Gerard Pujol. 5-2 (41') Cañellas. ÀRBITRES: Galan i Moreno. Blava a Presas, del SHUM. FALTES: 11 l'Alcoi i 13 el SHUM.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)