Desaprofiten un 1-4 a favor

Hoquei patins.

TORDERA4

ALCOI5

ENRILE PAS ALCOI: Marc Grau, Pere Cañellas, Formatjé, Figa i Aguilar –equip inicial–, Arche, Rico, Candanedo, Vicente Martí i Domenech. CP TORDERA: Jordi López, Martos, Bernabé Garcia, Cuenca i Josep Hernández –equip inicial–; Aldrich, Grima, Serra i Núñez. GOLS: 0-1 (7') Garcia. 0-2 (12') Hernández. 0-3 (14') Cuenca. 1-3 (16') Aguilar. 1-4 (25') Cuenca. 2-4 (29') Formatjé. 3-4 (33') Formatjé. 4-4 (44') Arche. 5-4 (46') Cañellas. ÀRBITRES: Sanz i J. Martínez. Targeta blava a Martos. FALTES: 9 de l'Alcoi i 16 del Tordera. COMENTARI: El Tordera va desaprofitar un resultat d'1-4 a favor en el descans i va perdre en la visita a la pista de l'Alcoi. Els maresmencs van disposar d'una falta directa a dos minuts del final per empatar.