OK Lliga

La golejada més àmplia

OK Lliga. El Barça va ser molt superior al Tordera, i per tercer cop aquesta temporada va marcar nou gols i per segon no en va encaixar cap

TORDERA0

BARÇA9

El Barça no va tenir rival en el Tordera i el va golejar clarament en un partit que va tenir controlat des de l'inici. Els blaugrana van aconseguir la seva sisena victòria en sis jornades i per tercer cop aquesta temporada van anotar nou gols. Per segon cop, i consecutiu, els blaugrana no van encaixar cap gol en la seva porteria i això va portar al 9-0 final, que és la golejada més amplia de la temporada. Pablo Álvarez va aconseguir tres gols i el jove Sergi Llorca es va estrenar a l'OK Lliga en marcar el setè gol. El 3-0 de la primera meitat va encarrilar el partit i tres gols més en un minut i mig en l'inici de la segona el van decidir. Els torderencs ho van intentar i, sobretot en la primera meitat, van posar a prova el porter Sergi Fernández. Van desaprofitar les ocasions, entre les quals, un penal i una falta directe, i es van quedar sense marcar.

FC BARCELONA: Sergi Fernández, Gual, Marín, Barroso i Pascual –inicial–; Álvarez, Panadero, Torra i Llorca. CP TORDERA: Jordi López, Aldrich, Bernabé Garcia, Martos i Serra –inicial–; Cuenca, Hernández i Grima. GOLS: 1-0 (8') Gual. 2-0 (13') Pascual. 3-0 (25') Álvarez. 4-0 (32') Álvarez. 5-0 (33') Marín. 6-0 (34') Álvarez. 7-0 (40') Llorca. 8-0 (43') Torra, de penal. 9-0 (47') Marín. ÀRBITRES: Melero i Rovira. FALTES: 10 del Barça i 17 del Tordera. INCIDÈNCIES: Es va guardar un minut de silenci per la mort del pare del jugador del Barça Marc Torra.