OK Lliga

L'Igualada assalta la pista de l'Alcoi i ja és quart

Hoquei sobre patins. Un gol de Pla al final va coronar el bon partit dels visitants

IGUALADA3

ALCOI2

ENRILE PAS ALCOI: Grau, Formatjé, Figa, Cañellas i Aguilar -equip inicial-; Rico, Arché, Candanedo i Martí. MONBUS IGUALADA: Deitg, Baliu, Molas, Oller i Pla -equip inicial–; Muntané, Vives, Querol i Garreta. GOLS: 0-1 (20') Ton Baliu. 1-1 (27') Figa. 1-2 (32') Molas. 2-2 (38') Aguilar. 2-3 (48') Pla. ÀRBITRES: Gómez i Melero. FALTES: 5 l'Alcoi i 4 l'Igualada. COMENTARI: El duel entre dos dels equips modestos que han començat l'OK Lliga amb més empenta es va resoldre a favor del Monbus Igualada, que se situa quart en la classificació i confirma el seu bon moment. Un gol de Sergi Pla quan només faltaven 1:11 per al final del partit va decantar finalment la balança a favor del conjunt de Francesc Monclús, que s'havia avançat dos cops abans en el marcador. L'Alcoi va disposar d'un penal que Figa no va transformar (14'). Només de començar el segon temps i amb 0-1 favorable a l'Igualada, els de Diego Mir van tornar a tenir un penal a favor seu, però Formatjé tampoc no el va saber transformar davant d'Elagi Deitg, un dels jugadors destacats ahir del conjunt visitant. Malgrat tot, el mateix Figa va empatar. Molas va respondre de nou i l'Alcoi va tornar a reaccionar (2-2). Però a les acaballes, el poder realitzador del davanter Sergi Pla es va fer evident i l'Igualada va aconseguir la cinquena victòria del curs en set partits.