OK Lliga

Primeres urgències

OK Lliga. El Mataró, que no ha aconseguit cap punt, necessita guanyar el Manlleu, que també és a la zona de descens, per no quedar despenjat a la cua de la classificació

Tot just s'ha arribat al primer terç de la competició –jornada deu– i ja hi ha equips que han de començar a pensar en partits que pràcticament són finals de cara a aconseguir els seus objectius. El Mis Ibérica Mataró està obligat a guanyar un rival directe per no baixar, el CP Manlleu. Els mataronins no han aconseguit ni un punt en aquestes nou primeres jornades i són a cinc dels osonencs, que també ocupen un lloc en la zona de descens. Si no guanyen poden quedar despenjats en aquesta darrera posició. El Manlleu ve de tallar una ratxa de sis derrotes consecutives i buscarà els primers punts fora de casa per continuar pensant en la salvació. En una situació semblant a la del Mataró hi ha l'altre equip maresmenc, el Tordera, que només ha guanyat un partit i que visita un Noia Freixenet que, tot i ser irregular –és en la zona mitjana–, fa sis jornades que no perd.

En la part alta de la classificació també hi ha conjunts amb necessitat de guanyar en aquesta jornada. Un d'ells és el Reus Deportiu, que rep un rival directe en la zona alta, el Monbus Igualada. Tots dos equips estan empatats a punts i no han aconseguit cap victòria en les dues últimes jornades. Els roig-i-negres vénen de perdre a casa contra el Lleida i els igualadins de fer patir al Barça, el líder, tot i que van perdre. La jornada d'avui –reduïda per la competició europea– es completa amb el partit entre el Café Crem Calafell i el Vilafranca Capital del Vi. Els primers volen arribar a la zona mitjana, i els segons, allunyar-se de les posicions de descens. Ha quedat ajornat fins dimarts l'enfrontament entre el Vic i el Lleida, ja que els osonencs tenen partit de lliga europea.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)