OK Lliga

Test feixuc per al Vic a Alcoi

Hoquei sobre patins. El conjunt de Ferran Pujalte espera mantenir-se invicte per continuar empaitant el Liceo, que té un partit força difícil a Igualada

El Vic té avui en l'ozena jornada una prova de foc al pavelló Francisco Laporta d'Alcoi contra un conjunt que aquesta temporada ha fet els deures de bon començament i viu en una zona tranquil·la, tot i que només ha sumat un punt meritori contra el Reus en el seu particular Tourmalet després de perdre contra el Barça i el Liceo. Els de Ferran Pujalte són l'únic equip invicte al marge del Barça i tenen una bona oportunitat, si mantenen el nivell, d'intentar assaltar la segona posició, que ara mateix ocupa el Liceo, amb només un punt més –27 per 26–. El Vic, que té garantida la presència en la copa de Blanes, té un balanç de vuit triomfs i dos empats. En principi, sembla que Pujalte podria recuperar el veterà Mia Ordeig, lesionat, amb una sobrecàrrega, contra el Valongo i que no va jugar dimarts contra el Lleida, el dia que el jove David Torres, Dava, es va destapar amb quatre gols. L'altra preocupació del tècnic és l'adaptació al parquet. Per la logística del viatge, el Vic no s'hi podrà entrenar abans.

El Liceo, per la seva banda, farà entrar en la convocatòria en la complicada visita a Igualada el porter argentí acabat de fitxar Valentín Grimalt, el titular de la seva selecció que cobreix la baixa de Xavi Malian. L'osonenc es va sotmetre dijous a una artroscòpia al genoll dret i encara en té per temps. Respecte de Grimalt, ha arribat a corre-cuita aquesta mateixa setmana, però el lloc web oficial del club afirmava ahir que s'estrenaria avui a les Comes com calia esperar. L'Igualada és un dels equips forts de la temporada i a casa només ha perdut contra el Barça, però plantant cara, i ha empatat contra el Cerceda. El Liceo, segon a tres punts del Barça, anirà a les Comes amb peus de plom perquè en la jornada posterior rep precisament els blaugrana a Riazor, un partit clau.

Demà, derbi Barça-Reus

El Reus, que fins ara s'ha mostrat excessivament irregular atesa la seva qualitat, mirarà d'assaltar el Palau Blaugrana demà a la tarda (18 h) contra un Barça fins ara implacable.

Els quatre últims juguen entre ells

Curiosament, el Tordera-Mataró i el Manlleu-Vendrell reuneixen els quatre últims classificats. Partits d'urgències per a la salvació i, en el cas del Moritz Vendrell, per jugar-s'ho tot per mirar de disputar la copa de Blanes –els vuit millors de la primera volta– per defensar el títol de campió 2014 i 2013. Ara mateix falten 15 punts en joc i els penedesencs són a sis de la zona de la copa, que marca l'Alcoi, i només dos punts per sobre de la zona de descens. A les files del Vendrell caldrà veure si la directiva exerceix el dret de fitxar algun jugador en el període que va del 15 de desembre al 15 de gener atesa la sanció per dopatge que pesa sobre Àngel Rodríguez. El Voltregà-Calafell, duel entre equips de dinàmica actual diferent, és l'altre partit de la jornada d'avui. Els osonencs han guanyat els últims dos partits i els penedesencs els han perdut. Serà el retorn del fins ara lesionat Sergi Romeu a les files calafellenques.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)