OK Lliga

El Moritz Vendrell rendibilitza una gran primera part

OK Lliga. El quart triomf consecutiu dels de Varias els permet seguir somiant en la copa

ALCOI4

M. VENDRELL7

MORITZ VENDRELL: Fox, Creus, Miras, Mitjans i Jordi Ferrer –equip inicial–; Lluís Ferrer. ENRILE PAS ALCOI: Grau, Formatjé, Cañellas, Aguilar i Figa –equip inicial–; Arché, Candanedo i Pérez. GOLS: 1-0 (1') Mitjans. 2-0 (5') Creus. 2-1 (8') Formatjé. 3-1 (11') Lluís Ferrer. 4-1 (14') Mitjans. 5-1 (17') Miras. 5-2 (28') Figa, de penal. 6-2 (37') Miras, de falta directa. 6-3 (38') Figa. 6-4 (40') Figa. 7-4 (44') Lluís Ferrer. ÀRBITRES: Sandoval i López Benítez. Blava a Cañellas. FALTES: 13 el Vendrell i 8 l'Alcoi. COMENTARI: Una primer part fulgurant (5-1) va permetre ahir al Moritz Vendrell sumar el quart triomf seguit i continuar somiant a jugar la copa per defensar els dos darrers títols. L'equip de Pere Varias es jugarà la classificació dissabte a Igualada. Certament, el Vendrell va ser una màquina en la primera part i va obtenir un avantatge prou sòlid. En la segona, l'Alcoi va millorar i va inquietar, pressionant en tota la pista en el tram final, quan es va situar a dos gols. Però Creus li va donar una bona assistència a Lluís Ferrer, que va marcar el 7-4 que va evitar l'angoixa i va allunyar el fantasma de la derrota contra el Porto, quan els penedesencs tenien un 7-3 i van acabar claudicant. L'Alcoi va fallar un penal llançat per Figa a 12 segons del final i abans havia errat una falta directa (Formatjé) ben aturada per Fox amb 6-3.