OK Lliga

El Vendrell posa a prova el Liceo

Hoquei sobre patins. El Barça, líder, rep el Vilafranca. El Vic, tercer, juga a l'Olímpic davant del Mataró i el Reus, davant del Calafell

El Moritz Vendrell, que ha guanyat sis dels últims set partits, posa a prova a Riazor el Liceo, l'únic perseguidor solvent del Barça, el líder ferm amb tres punts de marge sobre els gallecs. El conjunt blaugrana rep l'efervescent Vilafranca Capital del Vi –15 dels últims 21 punts en joc– disposat a sumar el seu dissetè triomf en divuit partits, amb un únic empat precisament a Riazor. El Vendrell no té res a perdre i una alegria li suposaria oblidar l'eliminació europea. El Reus rep el Calafell en un altre derbi tarragoní en què surt com a favorit, tot i perdre davant dels penedesencs en la primera volta. L'equip d'Alejandro Domínguez lluita per recuperar el quart lloc i, a mitjà termini, per desbancar el Vic del tercer. Els osonencs, eufòrics pel triomf a Sant Sadurní, reben el Mataró, que ha millorat però que és en zona de descens.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)