OK Lliga

El Voltregà, cap a Reus eufòric

Hoquei sobre patins. El Barça, vençut pels osonencs, vol fer pagar els plats trencats al Vilafranca en un partit avançat a la 20a jornada

L'interès del clàssic Reus-Voltregà s'accentua avui en un dels cinc duels avançats a la vintena jornada per les competicions europees després de la gesta del conjunt osonenc, l'únic que ha derrotat el Barça (1-0). A més, el partit és un aperitiu dels quarts de la copa. L'equip de Ricard Ares fa onze jornades que no perd i s'ha convertit en un dels candidats ferms a lluitar pel quart lloc de l'OK Lliga o fins i tot pel tercer. El conjunt de Sant Hipòlit es trobarà un Reus malferit després de l'excessiu 6-1 a la pista del Vilafranca, que visita el Liceo sense res a perdre. A les files del Reus, Xabi Rubio continua de baixa, una absència important, per un esquinç al turmell. El Barça mirarà de fer pagar els plats trencats al Manlleu, i el Noia, refer-se de l'ensopegada a Mataró contra el perillós Moritz Vendrell.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)