Internacional

Torner i Gil renoven amb el Forte dei Marmi

Lliga europea. El torderenc s'ha convertit en l'organitzador de l'equip i el de Sant Sadurní segueix amb el seu potencial golejador

Els dos jugadors catalans que militen al Forte dei Marmi, Enric Torner i Pedro Gil, han renovat pel conjunt italià, que de cara a la campanya vinent vol mantenir el seu potencial. Alberto Orlandi també seguirà, mentre que els altres dos puntals de l'actual líder destacat de la lliga italiana, el gallec Pablo Cancela i Davide Motaran, ja tenien contracte. El torderenc Enric Torner es mostra content de seguir jugant a Itàlia després de dues temporades. Enguany el Forte dei Marmi està mostrant un gran potencial i la raó l'explica el maresmenc: “Aquest any estem més compenetrats i som un equip superofensiu.” Amb Pedro Gil de referent en atac –ha fet 48 gols en la Lega–, Enric Torner es dedica més a organitzar el joc. “A mi em toca més posar ordre i fer tasques defensives arribant des del darrere”, comenta Torner, que es mostra content del rol que està tenint: “A mi ja m'agrada estar dirigint a l'equip.” Ocupar d'una manera clara el primer lloc del seu grup de la lliga europea, en el qual hi havia el Liceo, els ha sorprès a ells mateixos. “Esperàvem disputar el segon lloc als portuguesos i vèiem el Liceo favorit. Vam anar allà sense res a perdre i ens vam adonar que som capaços de guanyar equips potents com el gallec”, diu Torner.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)