OK Lliga

El Tordera, el cuer, fa patir el Barça, el líder

OK Lliga. Els locals mereixien l'empat, però un gol a dos minuts de la fi el va evitar

BARÇA1

TORDERA0

CP TORDERA: Jordi López, Martos, Serra, Manel Garcia i Cuenca –inicial–; Aldrich i Bernabé Garcia. FC BARCELONA: Sergi Fernández, Gual, Álvarez, Panadero i Reinaldo Garcia –inicial–; Marín, Torra, Barroso i Pascual. GOL: 0-1 (48') Marín. ÀRBITRES: Villar i I. López. Blava a Martos, Benito, l'entrenador del Tordera, i Barroso. FALTES: 20 del Tordera i 14 del Barça. COMENTARI: El Tordera va merèixer sumar un punt contra el Barça, el líder, però un gol a dos minuts del final de Marín ho va evitar. Els maresmencs van fer un bon partit en defensa i va destacar el seu porter Jordi López. A dos minuts del final, va desviar la falta directa després de la vintena d'equip, però el seu refús el va aprofitar Marín per marcar. Els blaugrana van anar a totes per aconseguir el gol de la victòria quan s'apropava el final del partit però els àrbitres no els hi van assenyalar cap falta en els darrers 16 minuts, i al Tordera sí, fins a arribar a la vintena.