Més hoquei

L'Arenys de Munt i el Lloret disputaran una final catalana

Copa Princesa. Els maresmencs van vèncer el Caldes (4-5) i els selvatans, l'Areces (5-6)

El CE Arenys de Munt i el Lloret Vila Esportiva disputaran una final catalana en la copa Princesa. Els dos conjunts es van imposar en les seves semifinals per la mínima diferència d'un gol. Els maresmencs van derrotar el Caldes Recam Láser per 4-5, mentre que els selvatans es van imposar a l'Areces, el conjunt amfitrió, per 5-6.

Els dos equips que debutaven en la competició, el Caldes i l'Arenys de Munt, es van enfrontar en una primera semifinal molt disputada i amb força alternatives en el marcador. Els arenyencs es van avançar i van arribar al descans amb el marcador al seu favor (1-2) però en la segona meitat el Caldes va remuntar, 3-2. Tots dos equips van buscar la classificació per a la final i el resultat es va anar ampliant. Un gol del capità de l'Arenys de Munt, Jordi Illa, quan faltaven 30 segons per al final va donar la classificació al seu equip.

El Lloret també va guanyar per la mínima però el partit va ser molt diferent. Des dels primers minuts els selvatans es van avançar i van anar al descans amb un 0-2 al seu favor. En la segona meitat els locals van apropar-se però el Lloret va reaccionar, 2-6. En els darrers tres minuts els asturians van anar a totes, van fer tres gols i van ajustat el resultat. La final entre els dos catalans es jugarà avui a dos quarts d'una del migdia.