Més hoquei

Campió en els penals

Copa Princesa. L'Arenys de Munt es va emportar el títol en superar el Lloret Vila Esportiva en una final molt anivellada i amb alternatives

ARENYS MT4 (2)


LLORET4 (1)


L'Arenys de Munt va guanyar el títol de la copa Princesa en els penals. La final contra el Lloret Vila esportiva va ser molt anivellada i va tenir alternatives. Els arenyencs van empatar de penal a falta de 45 segons i van forçar la pròrroga. En el segon minut de partit, el Lloret va marcar amb un xut de lluny, i això va condicionar la primera meitat, ja que va controlar el joc. Els arenyencs van buscar accions més ràpides, sense èxit. En la segona meitat els selvatans van ampliar l'avantatge (2-0), però a deu minuts del final tot va canviar i els maresmencs van capgirar el resultat en tres minuts (2-3). El Lloret no es va rendir i es va tornar a situar a davant, però quan faltaven 45 segons Daumal va forçar la pròrroga de penal. En el temps suplementari, el Lloret va enviar dos cops la bola al pal i va estar a punt de fer el gol d'or. En els penals els arenyencs van estar més encertats, van marcar Aguilar i Roca, i es van emportar el títol.

LLORET VILA ESPORTIVA: Serra, Plaza, Carbó, Victor Crespo i Xavi Crespo –inicial–, Àlex Grau, Sulé i Marc Grau. CE ARENYS DE MUNT: Ballart, Daumal, Aguilar, Illa i Gallardo –inicial–; Verdura i Cusachs. GOLS: 1-0 (2') Plaza. 2-0 (31') Victor Crespo. de penal. 2-1 (39') Aguilar, de falta directa. 2-2 (42') Aguilar. 2-3 (43') Gallardo. 3-3 (47') Plaza. 4-3 (48') Víctor Crespo, de falta directa. 4-4 (50') Daumal, de penal. Penals: Aguilar 0-1. Roca 0-2 i Xavi Crespo 1-2. ÀRBITRES: Picó i J. Sánchez. Targeta blava a Sulé i Xavi Crespo. FALTES: 14 del Lloret i 18 de l'Arenys de Munt.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)