OK Lliga

El Tordera s'aferra un xic més al somni de la salvació

Hoquei sobre patins. Després del gran partit que el cuer va fer contra el Barça, el líder, el president Pere Vendrell manté l'esperança i diu que si continuen jugant així es podrien salvar

La derrota per 0-1 del Tordera contra el Barça de dissabte i el gran partit que van fer contra el líder fa que el conjunt maresmenc mantingui el somni de la salvació. El president del club, Pere Vendrell, explica que si li haguessin preguntat divendres si baixarien “segurament hagués dit que sí, però ara hi ha una mica d'esperança”. La intensitat, l'actitud i el bon joc que els jugadors van mostrar contra el Barça fa que s'aferrin a les matemàtiques que diuen que no han baixat i que poden reaccionar. Falten nou jornades i estan a tretze punts del primer lloc de salvació.

“Després del partit contra el Barça vaig dir als jugadors que encara ens podem salvar i que si juguem d'aquí a final de temporada com hem jugat contra el Barça crec que ens salvarem”, va explicar el president, tot i que hi va afegir: “És difícil que cada partit juguem com ho vam fer dissabte.” El Tordera no ha estat un equip sòlid i ha fet partits dolents que el situen en l'últim lloc. “Resulta que estem on estem perquè ens ho mereixem, perquè no hem fet bons partits i els hem perdut nosaltres”, diu Vendrell. També explica que han fet bons partits com el triomf a la pista del Noia, o bones primeres parts que van acabar malament, com a Lleida, on guanyaven per 1-5 i van empatart (6-6), o a Alcoi, on un 1-4 a favor es va transformar en derrota (5-4). “Els jugadors demostren que saben jugar i que poden competir bé, però no ho han fet durant tota la temporada”, diu el president, i reconeix que després del partit contra el Barça va felicitar els jugadors però també els va dir: “On estàveu la setmana passada i l'anterior, o en molts partits que hem fet pena?”

Pere Vendrell no considera que hi hagi falta d'actitud en la plantilla ni problemes dins el vestidor, diu que fan una bona pinya, i que amb l'entrenador estan molt bé. Reconeix que ser cuers de l'Ok Lliga no és agradable i manifesta: “També és veritat que som un equip pràcticament amateur i que estem competint en una lliga gairebé professional. Això era una de les possibilitats i ho assumim com un equip formador de jugadors.”

L'arbitratge del Barça

El públic torderenc no va acabar satisfet de l'arbitratge en el partit contra el Barça. El president diu que els àrbitres no ho van fer malament, però precisa que al final semblava que cada cop que el Tordera feia alguna cosa era una falta directa, i no compren la targeta blava mostrada al seu entrenador. Pere Vendrell afirma, però: “Dir que vam perdre per culpa dels àrbitres crec que no seria just.”

Es fan eleccions el 23 de maig i no s'hi presenta

La junta directiva del CP Tordera ha convocat eleccions per al proper dissabte 23 de maig i Pere Vendrell ja té decidit que no s'hi presentarà per renovar el seu càrrec de president. Aquest és el seu quart any de mandat, ho vol deixar i que algú altre continuï la feina en l'entitat. “Segur que no em presentaré. Jo m'he mostrat bastant durant aquests quatre anys. Hi has de dedicar moltes hores i gairebé sempre es bastant ingrat.” L'actual president té clar que el club ha de continuar endavant i que els presidents estan de pas. Respecte a la seva gestió al capdavant de l'entitat, creu que ha complert i que ho ha fet: “Amb compromís i amb responsabilitat”, i diu ara que li toca a un altre agafar les regnes del CP Tordera.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)