Més hoquei

Copa femenina = Lloret

Hoquei sobre patins. En el sorteig dels emparellaments que es va fer ahir, el president de la federació espanyola, Carmelo Paniagua, va afirmar que voldria que s'hi fes a perpetuïtat

Les dues pròximes edicions de la copa femenina es disputaran a Lloret de Mar, i amb la que va organitzar l'any passat ja en seran tres de consecutives. En el sorteig dels emparellaments que es va fer ahir a l'ajuntament de la localitat selvatana, el president de la Federació Espanyola de Patinatge, Carmelo Paniagua, va dir que voldria que s'hi fes per sempre. “Crec que hi ha ciutats que per tradició d'un esport mereixen el premi de tenir a perpetuïtat un trofeu important, i la copa de la Reina n'és un. M'agradaria molt”, va dir Paniagua. Ahir es va signar un acord per als dos propers anys, i el futur està obert. “Són coses que s'han de parlar, els ajuntaments depenen de temes electorals, i veurem que es pot fer”, va dir Paniagua, que es va mostrar molt content de tornar a Lloret, on se sent “com a casa”. L'alcalde de Lloret de Mar, Romà Codina, es va mostrar orgullós d'organitzar la copa femenina: “Estic molt content i satisfet que se celebri aquí la desena edició i que haguem signat per dos anys.” Respecte a la possibilitat de ser la seu permanent de la competició, va dir: “És una molt bona notícia, no depèn tant de nosaltres, sinó de la federació. Nosaltres ho volem fer el millor possible perquè sigui una gran edició. I si ho fem, segurament passarà el que diu el president.”

En l'edició de l'any passat hi van haver quatre equips, i en aquesta s'ha passat a vuit. El divendres 6 de març es jugaran els quatre partits de quarts i les semifinals es disputaran dissabte. La final es jugarà diumenge (12.45 h) i serà retransmesa per Esport 3. Els finalistes de l'última edició, el Voltregà –campió–; i el Manlleu no es trobarien fins a la final. Les de Sant Hipòlit tancaran la jornada inaugural contra l'Alcorcón i les manlleuenques l'obriran contra l'Igualada. Entremig, el Palau de Plegamans s'enfrontarà amb el Mataró i el Gijón, amb l'Sferic de Terrassa.

PROTAGONISTES

Venim a guanyar, però sabem que serà molt complicat, aquest any som quatre equips més, i està més oberta
Anna Romero
JUGADORA DEL VOLTREGÀ

TRES ANYS

Abans de res, hi ha el partit de quarts i no hem de pensar en res més, però l'objectiu és el títol
Anna Casarramona
JUGADORA DEL MANLLEU
Es disputarà del 6 al 8 de març, serà el segon any seguit i ja hi ha signat un tercer
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)