Més hoquei

FC Barcelona

Més ferit, més favorit

Les apostes són sempre de color blaugrana

El ridícul d'Oviedo i la derrota a Lleida motiven

No és fàcil que en el context actual el Barça perdi una mateixa competició tres cops seguits. La va vessar, i de quina manera, a Oviedo fa dos anys i l'any passat va tenir una final amarga contra el Vendrell, el mateix botxí de l'edició anterior en semifinals. El grup blaugrana arriba a la copa més fi i amb la sensació de tenir un equip més fet. Ricard Muñoz ha donat més galons a un grup de jugadors determinat sense renunciar a la rotació, i el Barça sembla un bloc més fort i amb uns mecanismes més treballats. Egurrola, Gual, Pascual, Panadero i Álvarez formen una base sòlida a partir de la qual ha guanyat protagonisme Raül Marín. La resta, Sergi Fernández, Barroso, Reinaldo i Marc Torra, serien titulars en qualsevol altre equip i es voldran reivindicar per mirar d'aixecar la 20a copa, que s'està resistint.

Classificació 1a volta (15a)
1r
43 punts
Classificació actual (22a)
1r
61 punts
Màxim golejador
Pablo Álvarez
27 gols
Títols de copa
19
Plantilla
Sergi Fernández i Aitor Egurrola (porters); Marc Gual, Matías Pascual, Raül Marín, Sergi Panadero, Marc Torra, Xavi Barroso, Reinaldo i Pablo Álvarez. Tècnic: Ricard Muñoz.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)