Més hoquei

Coinasa Liceo

Especular és pecat

Als gallecs els pesa no haver repetit títol des del 2004

El joc de conjunt és la seva gran arma

Fa onze anys, des del 2004 a Jerez, que el Liceo no engreixa la seva vitrina de títols de copa, i aquest és un element que el pressiona. És evident, però, que els gallecs tenen un equip titular capaç de lluitar en el cos a cos contra qualsevol, liderats pel genial Jordi Bargalló. Amb el permís del Barça, doncs, el Liceo és el segon candidat més ferm a guanyar la copa, tot i que ha d'evitar els errors de Lleida. Amb 2-0 a favor en els quarts contra el Moritz Vendrell es va encantar, va especular i va perdre. En comptes de posar el peu al coll dels penedesencs, els va deixar reviscolar, i cap a casa. Aquest error, però, és ara un valor afegit per a un equip que juga de memòria i que sortirà a mossegar. El golejador Josep Lamas passa un moment molt dolç, Toni Pérez està millor que l'any passat i el grau de recuperació de Pau Bargalló –ja té l'alta– és un dels factors que poden incidir en un millor o pitjor rendiment.

Classificació 1a volta (15a)
2n
40 punts
Classificació actual (22a)
2n
59 punts
Màxim golejador
Josep Lamas
48 gols
Títols de copa
9
Plantilla
Valentín Grimalt i Álvaro Shedha (porters); Josep Lamas, Eduard Lamas, Jordi Bargalló, Pau Bargalló, Oriol Vives, César Carballeira, Adrián Candamio i Toni Pérez. Tècnic: Carlos Gil.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)