Més hoquei

Club Patí Vic

El Vic il·lusiona

Pujalte ha trobat la pedra filosofal per esprémer la joventut i l'experiència

A partit únic, fa respecte

El Vic ha trobat enguany la pedra filosofal. De fet, ja la va descobrir en la segona volta del curs passat. Va encadenar una ratxa sublim que ha allargat aquest curs i és, per mèrits propis, el tercer en discòrdia rere els dos monstres. La mescla de veterans i joves, un gran porter –Grau– i un gat vell a la banqueta –Ferran Pujalte– són els seus arguments. Pot derrotar qualsevol i arriba en un moment pletòric després de vèncer el Voltregà en el derbi oferint a la seva afició un joc de moltíssima qualitat. Ordeig, absent l'any passat per lesió, ha recuperat la seva millor versió i lidera un grup que, amb quatre recanvis de garanties, té una rotació temible que mirarà d'esprémer contra el Moritz.

Classificació 1a volta (15a)
3r
30 punts
Classificació actual (22a)
3r
46 punts
Màxim golejador
Mia Ordeig
17 gols
Títols de copa
3
Plantilla
Carles Grau i Martí Serra (porters); Mia Ordeig, Titi Roca, Romà Bancells, Ferran Font, David Torres, Ernest Burgaya, Roger Presas i Cristian Rodríguez. Tècnic: Ferran Pujalte
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)