Més hoquei

Enrile Pas Alcoi

Ben tornats!

L'Alcoi obté el premi inesperat de la copa

No la jugava des del 2007, quan la va organitzar

No hi ha dubte que l'Alcoi és el gran convidat inesperat de la copa Blanes 2015. L'equip alcoià no jugava la competició des que la va organitzar el 2007 –derrota per 5-3 contra el Noia en quarts–i vuit anys després hi torna sense cap mena de pressió i amb la idea clara de gaudir del regal obtingut en una temporada idíl·lica perquè no haurà de patir per salvar la categoria. Les dues últimes aparicions de l'equip de Diego Mir a l'Ok Lliga es van acabar en descens i ara ha sumat més punts en una volta que en tot un curs sencer anterior. Un gran èxit, doncs.

Amb un renascut Ferran Formatjé de punta de llança i altres peces clau com Marc Figa, Pere Cañellas o el porter Marc Grau, l'Alcoi està alliberat de pressió en el seu duel de demà contra el Barça. També presenta l'aval d'haver estat l'equip que va posar fi a la condició d'invicte del Vic.

Classificació 1a volta (15a)
21 punts
Classificació actual (22a)
30 punts
Màxim golejador
Ferran Formatgé
23 gols
Títols de copa
Cap
Plantilla
Marc Grau i David Domènech (porters); Ferran Formatjé, Jaume Arché, Pere Cañellas, David Aguilar, Quico Rico, Vicent Martí, César Candanedo, Marc Figa, Tècnic: Diego Mir.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)