Més hoquei

Reus Deportiu

Amb dedicatòria

El Reus busca un títol que se li resisteix, en el comiat de Domínguez

Va ser finalista el 2013 a Oviedo

Finalista acaronant la glòria el 2013 contra el Moritz Vendrell a Oviedo i semifinalista l'any passat i eliminat en una tanda de penals interminable, també a mans del conjunt penedesenc, el Reus espera que Blanes esdevingui la terra promesa. Com ho va ser Lloret el 2006 amb el gol de Jordi Garcia contra el Barça, l'última vegada que la copa va aterrar a les vitrines roig-i-negres. Malgrat la seva irregularitat, no hi ha dubte que el Reus arriba a la competició en ple procés de millora consolidat en el quart lloc de la lliga i que té un equip amb jugadors capaços de ser campions, amb una rotació prou interessant i una mescla de joventut ben encaminada –Rubio, Salvat i Ollé estan plenament consolidats– i una gran experiència –Molina, Platero, Jepi, Costa i Coy–. El comiat d'Alejandro Domínguez a la banqueta del Reus bé es mereixeria un digne colofó per a un tècnic que va fer l'heroïcitat de tornar a fer campió de lliga el conjunt de la capital del Baix Camp segles després i sense el qual potser Rubio, Salvat i Ollé jugarien a primera nacional catalana.

Classificació 1a volta (15a)
4t
25 punts
Classificació actual (22a)
4t
38 punts
Màxim golejador
Marc Coy
23 gols
Títols de copa
7
Plantilla
Roger Molina iLuis Emilio Velasco (porters); Xavi Rubio, Matías Platero, Joan Salvat, Marc Ollé, Jepi Selva, Xavi Costa i Marc Coy. Tècnic: Alejandro Domínguez
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)