Més hoquei

CP Voltregà

El matagegants

Una bona primera volta revifa el Voltregà

És l'únic que ha derrotat el Barça aquest curs

La classificació del Voltregà per jugar la copa, després d'estar-ne absent des del 2003, va ser l'any passat una gran notícia. Però el retorn i, per tant, la consolidació del grup que dirigeix Ricard Ares encara ho és més. El matagegants de l'OK Lliga intimida els més grans. No en va, és l'únic que ha fet agenollar el Barça i també va esgarrapar un empat al Liceo fa quatre dies, tot i que dissabte no va sucar a Vic en el gran derbi osonenc. L'equip ha sabut mantenir-se en la part de segona volta que ja s'ha disputat i no s'ha ensorrat, com la temporada passada, en què després de ser tercer en la primera volta va acabar demanant l'hora en la segona. El talent d'Àlex Rodríguez, la consistència i capacitat golejadora de Dani Rodríguez, l'experiència de Petxi Armengol i la seguretat de Roger Torelló sota els pals són arguments de pes d'un equip que defensa i lluita i que té un bagatge històric. I, tot plegat, sense pressió. Viure la copa compleix un objectiu. L'altre serà accedir a les competicions europees després que la CERS se li esmunyís de les mans el curs passat.

Classificació 1a volta (15a)
24 punts
Classificació actual (22a)
33 punts
Màxim golejador
Àlex Rodríguez
18 gols
Títols de copa
5
Plantilla
Roger Torelló i Ernest Burgaya (porters); Juli Anguita, Eric Vargas, Petxi Armengol, Albert Grau, Dani Rodríguez, Alex Rodríguez, Tirso Gómez i Pol Parareda. Tècnic: Ricard Ares.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)