Més hoquei

Moritz Vendrell

Doble passadís

El Moritz va convertir la utopia en realitat amb dos títols seguits

És molt perillós en els penals

El Moritz Vendrell ha demostrat amb dos títols consecutius, a Oviedo 2013 i Lleida 2014, que res no és impossible en hoquei sobre patins. A mitjan de la primera volta, semblava que es quedaria fora de la copa, però una acceleració sostinguda li va permetre encadenar cinc triomfs i plantar-s'hi de nou. El porter Guillem Fox ha hagut de madurar amb rapidesa, però la resta de companys també han defensat com Déu mana després d'un inici contemplatiu. Miras segueix sent el comandant en cap i Eloi Mitjans s'ha adaptat perfectament al seu nou club després d'un inici lògicament dubitatiu. Pere Varias, el nou tècnic, ha capgirat una dinàmica negativa, i el Moritz Vendrell, encara que lògicament no és favorit, intimida per la seva fe i el seu bagatge recent, i pel gran moment de Jordi Ferrer –a la imatge–, autor de 5 gols contra el Cerceda.

Classificació 1a volta (15a)
6è0
23 punts
Classificació actual (22a)
34 punts
Màxim golejador
Eloi Mitjans
21 gols
Títols de copa
2
Plantilla
Guillem Fox i Txus Fernández (porters); Aleix Cid, Sergi Miras, Jordi Creus, Eloi Mitjans, Jordi Ferrer, Lluís Ferrer i David Martínez. Tècnic: Pere Varias.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)