Més hoquei

CP Cerceda

La recopa de Copa

El tècnic ha fet el miracle de guiar per segon cop seguit el Cerceda a la copa

La pressió és nul·la

El Cerceda ha repetit el miracle dels pans i els peixos. L'any passat va accedir a la copa de Lleida 2014 com a setè, amb 23 punts, i enguany s'ha colat a Blanes 2015 també en el setè lloc al final de la primera volta, i amb 22 punts. Tot un mèrit per a un equip modest que ja va arrencar amb força tot i la baixa inicial de Martín Payero, que va arribar a misses dites procedent de la lliga angolesa, una pràctica habitual. El Cerceda ha estat un dels animadors de l'OK Lliga fins ara, i cal atribuir una bon part del mèrit al seu tècnic, Juan Copa, capaç de treure petroli de jugadors fins ara prou desconeguts a Catalunya però que fan del González Laxe, la pista del Cerceda, un escenari prou difícil. A fora també s'espavila, i dissabte va esgarrapar un empat molt valuós a la pista del Moritz Vendrell (5-5) que el reforça encara més per provar sort avui a Blanes en el derbi gallec contra tot un Liceo.

Classificació 1a volta (15a)
22 punts
Classificació actual (22a)
34 punts
Màxim golejador
Martín Payero
18 gols
Títols
Cap
Plantilla
Willy Domínguez i Martín Rodríguez (porters); Pablo Fernández García, Gonzalo Pérez, J. Manel Grasas, Pablo Fernández Blanco, Pablo Togores, Juan Fariza, Martín Payero, i Jacobo Mantiñán. Tècnic: Juan Copa.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)