Més hoquei

La gesta del Vic a Riazor

Record. El Liceo i el conjunt osonenc disputen la primera semifinal recordant la del 2009 a la Corunya i sent l'avantsala de l'enfrontament de quarts de final de la lliga europea d'enguany

El Liceo i el Vic s'enfrontaran aquesta tarda en la primera semifinal de copa (19.30 h) i ben segur que tots dos conjunts tindran en la memòria la que van disputar en l'edició del 2009 a la Corunya. En aquella ocasió els osonencs es van imposar als amfitrions gallecs –que jugaven a casa i aspiraven al títol– per un ajustat 1-2 i van passar a la final.

La classificació va ser agònica ja que, després d'avançar-se amb un gol de Jordi Adroher, el Liceo va empatar gràcies a Pablo Álvarez. El darrer minut va ser espectacular, el porter del Vic Sergi Fernández va aturar un penal a 38 segons del final i, a 18 segons de la fi, Marc Torra va marcar el gol de la classificació. El Vic va guanyar la final contra el Barça (2-1) i va ser la primera de les dues seguides que va guanyar. A la banqueta osonenca hi havia com a tècnic Ferran Pujalte, que ara hi torna a ser, i ja formaven part de l'equip com a jugadors Titi Roca i Romà Bancells. En el Liceo, que estava dirigit per José Querido, ja hi jugaven Josep Lamas i Jordi Bargalló.

En aquest format actual de copa també hi ha un precedent en els quarts de l'edició del 2004 disputada a Jerez de la Frontera, en què els gallecs es van imposar per 4-3 i després van aconseguir el títol, l'últim que han guanyat.

Aquest Vic-Liceo serà l'avantsala, salvant totes les distàncies, de l'eliminatòria de quarts de final de la lliga europea que els enfrontarà d'aquí a uns dies. El dissabte 7 de març jugaran a Riazor el partit d'anada i el 21 del mateix mes disputaran la tornada a l'Olímpic de Vic.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)