Més hoquei

ANNA ROMERO

CAPITANA DEL VOLTREGÀ FEMENÍ

“Serà la més competida”

Destaca que, per primer cop, els vuit participants són els vuit millors de la lliga

Creu que tots tenen possibilitats

Forma part de l'equip femení del Voltregà des de la seva creació, fa més de quinze anys. Nascuda a Sant Hipòlit fa 28 anys afronta una nova copa femenina com a capitana amb la il·lusió de lluitar per sumar el seu sisè títol.

Com es presenta la copa femenina de Lloret?
Complicada, perquè hi ha vuit equips, se n'han afegit quatre, i les possibilitats estan més repartides.
El primer dia toca l'Alcorcón, que no sembla gaire fi.
Com que és un partit a cara o creu dóna possibilitats a tots els equips. T'has de basar en la inspiració d'aquell dia. Hi ha molts factors puntuals, que no és la regularitat, que determinen els partits.
L'objectiu és jugar la final i lluitar pel títol?
En principi sí, l'únic és que sabem que el primer partit és la primera final. Si no el passes, ja te'n vas a casa directament.
Abans de començar, qui veu com a favorits?
Diria que els que estan a dalt de la lliga, el Palau, el Manlleu i el Gijón, tot i que és contradictori amb el que deia abans, però són els que tenen més punts pel fet de tenir jugadores amb més experiència. Els vuit equips tenen les mateixes possibilitats.
Li agrada tornar a la copa de vuit equips, com s'havia jugat fa uns anys?
És diferent. Fa uns anys hi anaven els dos millors de cada comunitat autònoma, i no eren els millors en general, i ara en unificar la lliga, sí que hi van els vuit millors. I, a més, tenen un nivell molt semblant. És la diferència respecte a altres edicions. Serà la més competida, amb els millors de la lliga.
De les nou edicions, tenen cinc títols. Els prova la copa?
Sí, tot i que hem perdut unes quantes finals i semifinals. En general ens prova, però també hem après a perdre-la. Poder disputar-la any rere any ja és un premi.
En recorda alguna en especial?
Totes les que hem guanyat han estat especials per una cosa o per una altra. La primera perquè era la primera, una altra perquè estàvem de baixada en la lliga i va ser una injecció de moral i l'altra perquè era a Astúries. Totes les recordes amb moltes anècdotes i cada una té el seu què.
En l'aspecte personal pensa seguir molts anys jugant?
No ho crec, a mi ja se m'acaba. Quan acaba la temporada decideixo si la feina m'ho permet, si m'ho puc combinar. Són molts factors. Si tot va bé i puc continuar seguiré.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)