El Liceo goleja el Tordera, es posa líder i pressiona el Barça

Hoquei sobre patins. Els maresmencs es van avançar, però no van oposar resistència

liceo8

tordera3

CP TORDERA: Jordi López, Aldrich, Martos, Serra i Cuenca –inicial–; Grima, Castañé, Torner i Núñez. HC LICEO: Grimalt, Josep Lamas, Eduard Lamas, Jordi Bargalló i Toni Pérez –inicial–,Vives, Carballeira i Candamio. GOLS: 1-0 (11') Martos. 1-1 (14') Vives. 1-2 (17') Eduard Lamas. 1-3 (17') Vives. 1-4 (17') Jordi Bargalló. 1-5 (25') Carballeira. 1-6 (32') Josep Lamas. 1-7 (33') Josep Lamas, de penal. 1-8 (41') Carballeira. 2-8 (42') Grima. 3-8 (48') Torner. ÀRBITRES: J. Gómez i Sandoval. FALTES: 15 del Tordera i 14 del Liceo. COMENTARI: el Tordera va ser golejat a casa pel Liceo en un partit en el qual es va avançar, però en què després no va oferir resistència. Els gallecs van marcar tres gols en un minut, van sentenciar el partit i es van posar líders de manera provisional. Així doncs, posen pressió al Barça, que ha de jugar avui a Alcoi. Tot i que els maresmencs van inaugurar el marcador, el Liceo va continuar fidel al seu sistema, esperant, perquè les ocasions havien d'arribar. Així va ser i van empatar. Aquest gol va tranquil·litzar els homes de Carlos Gil, i es va arribar al minut 17, fatídic per als jugadors de Ramon Benito, que van encaixar tres gols en un minut. Els gallecs es van distanciar amb l'1-4 i van sentenciar el partit. En la segona part, el Liceo va intentar controlar el partit i el Tordera va aconseguir maquillar una mica el resultat en el tram final.