OK Lliga

Recta final pel títol i pels miracles

Hoquei sobre patins. El Liceo, a dos punts del Barça, rep el Lleida. El Mataró, obligat amb el Voltregà

El Liceo prossegueix amb la persecució del Barça, que és líder amb dos punts de marge i que jugarà demà a casa contra el Monbús Igualada, rival sempre perillós. Els gallecs, que passen un bon moment a pesar d'ensopegar en la copa, reben avui el Lleida, que jugarà sense cap mena de pressió tot i ser a la zona baixa de la taula. De fet, el Lleida (13è) i el Calafell (12è) són ara mateix les úniques taules de salvació que té el Mataró a la vista. El conjunt maresmenc és antepenúltim (14è) amb 17 punts, a cinc punts tant dels de la Terra Ferma com dels penedesencs. Amb només set jornades per disputar-se i 21 punts en joc, per tant, el Mataró no hauria de fallar a casa contra el Voltregà, un dels equips temibles de la competició i l'únic que ha estat capaç de batre el Barça. Els osonencs tindran la baixa del veterà Xevi Armengol, que va ser operat dimecres i ja no jugarà la resta de la temporada.

Encara més avall, la situació del Tordera –cuer amb 8 punts– i el Manlleu, penúltim amb 11, és encara més desesperada, i només un miracle els podria salvar. El Tordera juga a la complicadíssim pista del Vic, conjunt que segueix opositant amb contundència per assegurar-se la tercera plaça la final de la competició i que viu un dels moments més dolços de la seva història recent, tot i que va tenir una feinada a Manlleu dimarts passat. El Manlleu, precisament, juga a la pista del Noia, conjunt que amb 24 punts i una irregularitat excessiva tampoc no pot badar si no es vol complicar la vida.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)