OK Lliga

“Era una mort anunciada”

OK Lliga. El president del Tordera, Pere Vendrell, assumeix la culpa del descens de l'equip i explica que no han estat gens regulars i les lesions els han castigat molt durant la temporada

El president del Tordera, Pere Vendrell, ja tenia assumit des de feia setmanes que l'equip perdria la categoria, tot i que sempre tenia l'esperança de fer alguns bons partits que els poguessin ajudar a tirar endavant. “Era una mort anunciada. Al final ha sigut l'equip menys regular de tots”, diu el president del conjunt maresmenc. Pere Vendrell assumeix la culpabilitat del descens –“Entono el mea culpa, segurament algunes coses no les hauré fet bé”– i afirma que el Tordera és un club per estar en la màxima categoria però que en aquesta temporada no han sortit les coses bé. També explica el seguit de lesions que han tingut i comenta: “En tota la temporada no hem tingut la plantilla sencera.”

Del futur diu que no en pot parlar, ja que hi ha eleccions convocades, ell no es presenta i haurà de ser el pròxim president i la seva junta qui prenguin les decisions. Tot i comentar que hi ha certa incertesa perquè no sap de cap candidat, Pere Vendrell està segur que el club tirarà endavant: “Hi ha gent de la junta que es queda, i si no es presenta ningú es farà una gestora i es tirarà endavant.” Diu que en el club hi ha tècnics i jugadors, i que segurament se seguirà la mateixa filosofia de comptar amb la gent de casa i de ser un club formador de jugadors. “Tenim un júnior molt maco”, afirma.

Pere Vendrell, tot i el descens, es mostra content del que s'ha fet en els seus quatre anys al capdavant de l'entitat. “Vam agafar l'equip a la primera estatal i el vam pujar a l'OK Lliga, on ha estat dos anys. El club tenia set equips de base i ara en té setze o disset. Abans anaven 25 persones a la pista i ara gairebé omplim a cada partit”, explica fent un repàs de diferents apartats. Tot i això, no ha pogut finalitzar el mandat com volia: “En línies generals el que hem fet està bé. Ha faltat el colofó d'acabar el mandat amb l'equip a l'OK Lliga.”

CANVI DE PRESIDENT

Fa uns mesos va convocar les eleccions i ell no es tornarà a presentar
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)