OK Lliga

Marc Torra, al Benfica

Hoquei sobre patins. Els mitjans portuguesos asseguren que ha rebutjat l'oferta del Bassano i que coincidirà amb Adroher a Lisboa

El davanter del Barça Marc Torra s'ha decantat finalment per l'oferta del Benfica i jugarà al club de Lisboa el curs vinent, segons publicaven ahir diversos mitjans portuguesos com el diari Record. Torra (30 anys) tenia també una oferta del Bassano i sembla que el Vic, club on ja va militar, també s'hi hauria interessat. La seva amistat amb Jordi Adroher, actualment al Breganze italià però que també jugarà a Lisboa, hauria estat un factor favorable al fixatge, a més d'un projecte esportiu de luxe. En el Benfica també hi milita el porter osonenc Guillem Trabal. Torra i Adroher cobriran les baixes dels argentins Esteban Ábalos i Carlos López. El Benfica, que va quedar fora de la final a quatre de la lliga europea, disposarà també de Carlos Nicolía, João Rodrigues, Diogo Rafael, Walter Neves, Miguel Rocha i Tiago Rafael.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)