Més hoquei

El Palau i el Voltregà es disputen el títol

Hoquei sobre patins. El Girona i el Sant Cugat volen evitar el descens de l'OK Lliga femenina, i el Manlleu vol entrar a Europa

El Palau de Plegamans i el Voltregà –actual campió– es disputen en la darrera jornada el títol de l'OK lliga femenina. El Palau té un punt més i l'average particular a favor, i això fa que depengui d'ell mateix. Les vallesanes, a més, tenen l'avantatge de jugar davant el seu públic i ho fan contra l'Alcorcón, mentre que les osonenques visiten la pista de l'Sferic de Terrassa. Una victòria del Palau els donaria el títol, mentre que si empata o perd hauran d'esperar que el Voltregà perdi. Al Voltregà només li val la victòria i esperar que el Palau no guanyi.

També està en joc l'última plaça de descens. El Sant Cugat i el Girona han mantingut una dura lluita per evitar-la en les darreres jornades. Les gironines juguen a casa contra el Santa Maria del Pilar –que ja ha baixat–, i les vallesanes visiten l'Igualada. El Sant Cugat té dos punts més que el Girona, però té en contra els enfrontaments particulars. Depèn d'ell mateix i si guanya estarà salvat. Si empata o perd haurà d'esperar que el Girona no guanyi. La possibilitat de les gironines de salvar-se implica guanyar i que el Sant Cugat empati o perdi. La resta de combinacions el farien baixar de categoria.

En la lluita per jugar la copa d'Europa femenina el Manlleu es disputa l'última plaça amb el Gijón. Els dos equips estan empatats a punts i les osonenques tenen l'average particular a favor. El Manlleu juga a casa contra el Mataró i el Gijón visita el Bigues i Riells. Si el Manlleu guanya es classificarà, si empata haurà d'esperar que les asturianes no guanyin, i si perd, que perdin. Tots els partits es juguen avui a les set.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)