Internacional

El títol europeu sub-17 es resisteix

Hoquei sobre patins. La selecció espanyola juvenil, amb nou catalans, intentarà recuperar l'hegemonia en un campionat d'Europa en què la medalla d'or s'ha escapat els dos darrers anys

La selecció espanyola sub-17 intentarà recuperar un títol europeu que fa dos anys que no guanya. Després d'haver dominat aquesta categoria juvenil els anys anteriors amb tres medalles d'or de manera consecutiva –2010, 2011 i 2012–, l'equip dirigit pel seleccionador espanyol Iván Sanz vol tornar a dalt de tot del podi. En el seu palmarès, Espanya té 17 títols de campió europeu juvenil, però en la darrera edició només va ser segon i, en l'anterior, es va haver de conformar amb la tercera plaça.

El campionat europeu d'enguany es disputa a la localitat portuguesa de Luso i hi haurà nou equips en competició. Es disputarà una lliga tots contra tots, i el combinat estatal debutarà avui contra Àustria. Demà s'enfrontarà amb Anglaterra i dimarts té dos partits, contra Alemanya i Andorra. Dimecres el rival serà Suïssa, i dijous el combinat estatal afrontarà una dura jornada jugant contra Itàlia –l'últim campió– i França. Divendres Espanya tindrà jornada de descans i el dissabte 12 tancarà el campionat jugant contra Portugal. La selecció espanyola està formada per nou jugadors catalans i un de gallec.

El campionat
Luso (Portugal).
Del 6 al 12 de setembre.
Lligueta tots contra tots.
Els nou participants
Espanya, Portugal, Itàlia, França, Anglaterra, Suïssa, Àustria, Andorra i Alemanya.
La selecció
Raúl Fernández (Dominicos), Àlex Joseph (Arenys de Munt), Pol Ferrer (Vendrell), Lluís Ricart (Caldes), Luka Hernández (Mollerussa),Gerard Pujadas i Pol Molas (Manlleu), Marc Montilla i Pol Manrubia (Barça) i Nil Tarrés (SHUM).
El seleccionador
Iván Sanz.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)