OK Lliga

Tres punts ben suats

Hoquei sobre patins. El Barça s'estrena amb un triomf treballat. Álvarez va desencallar el partit amb 3-3

OK Lliga

Jornada 1

El Barça Lassa, campió i favorit indiscutible, va haver de suar ahir de valent al Francisco Laporta contra l'Alcoi per endur-se els tres punts davant l'obstinació dels locals, que van plantar cara i van obligar els de Ricard Muñoz a fer un sobreesforç. L'Alcoi va igualar un 1-3 advers i, amb 3-4 per al Barça, van disposar de dues faltes directes que Egurrola, clau, va malbaratar.

Gual va obrir la llauna en el minut 2, però Cañellas, coronant un contraatac va empatar ben aviat (7'). Edu Lamas va situar de nou el Barça al davant en una bona acció, també al contraatac, en què va exhibir bona capacitat de definició a pesar de ser un especialista defensiu (1-2 en el 16'). La rebel·lió dels jugadors de tall més defensiu va prosseguir quan Matías Pascual va clavar l'1-3 desviant un tret llunyà de Xavi Costa. Però l'Alcoi, ferm i i tossut, va reduir diferències mitjançant Pere Cañellas, que va batre Egurrola amb un tret llunyà (2-3). El Barça, amb la lliçó apresa de la final de la lliga catalana en què va malbaratar un marge de tres gols, havia de seguir remant amb seriositat davant un rival prou perillós que cada temporada dóna algun ensurt als grans. Tots dos equips van arribar al descans amb vuit faltes i amb l'amenaça imminent, per tant, de la falta directa.

Al conjunt de Ricard Muñoz se li va complicar del tot el partit quan Marc Figa va marcar el gol de l'empat de penal en el minut 31 (3-3) i van aparèixer els fantasmes de la final contra el Vendrell. Marc Grau ho seguia traient tot –fins i tot una directa llançada per Ordóñez en la desena falta local– fins que Álvarez va transformar una directa provocada per una blava a Cañellas (3-4). L'Alcoi va disposar de dues directes seguides (36' i 37') llançades per Formatjé –la desena visitant i una blava a Lamas–, però Egurrola, providencial, les va aturar totes dues i va donar aire al Barça. A més, Álvarez va fer el seu segon gol a la mitja volta dins del quadre i el futur blaugrana es va esclarir (3-5 en el 44'). En el darrer minut, Ordóñez i Panadero van disposar de dues directes més que no van transformar.

ENRILE PAS ALCOI: Grau, Formatjé, Cañellas, Gonzalo Pérez i Figa –equip inicial–; Mangas, Aguilar, Carlos Pérez i Martí. FC BARCELONA LASSA: Egurrola, Pascual, Gual, Ordóñez i Álvarez –equip inicial–; Edu Lamas, Panadero, Barroso i Costa. GOLS: 0-1 (2') Gual. 1-1 (7') Cañellas. 1-2 (16') Edu Lamas. 1-3 (20') Pascual. 2-3 (22') Cañellas. 3-3 (31') Figa, de penal. 3-4 (35') Álvarez, de falta directa. 3-5 (44') Álvarez. ÀRBITRES: Sanz i Melero. Blava a Cañellas (2) i Figa i a Edu Lamas. FALTES: 16 l'Alcoi i 10 el Barça.