Internacional

Guanya i passa als quarts

Hoquei sobre patins. La selecció espanyola és juga avui ser primera de grup contra Colòmbia en el mundial sub-20

La selecció espanyola es va classificar per als quarts de final del mundial sub-20 després de superar Alemanya en el segon partit del grup. Avui es jugarà contra Colòmbia, que també ha guanyat els dos partits, el primer lloc del grup. Espanya, amb vuit jugadors catalans, va sortir decidida a solucionar el partit. El gallec Carballeira va situar el 2-0 en el minut 6, i Xaus va fer el 3-0 abans del descans. El domini de la selecció espanyola era total, però, en l'inici de la segona meitat, van desaprofitar dos penals, ben aturats pel porter alemany Brandt. Font va transformar una falta directa i va tornar l'encert golejador amb Llorca i Acsensi, que van completar el 6-0 abans que Köhler fes el gol de l'honor.

ESPANYA: Blai Roca, Alabart, Carballeira, Acsensi i Font –inicial–; Nil Roca, Llorca, Aragonès i Xaus. ALEMANYA: Brandt, Seidler, Köhler, Gatermann i Hages –inicial–; Lukassen, Strieder, Rindfleisch, Rath i Geisler. GOLS: 1-0 (3') Carballeira. 2-0 (6') Carballeira. 3-0 (18') Xaus. 4-0 (28') Font, de falta directa. 5-0 (29') Llorca. 6-0 (39') Acsensi. 6-1 (40') Köhler. ÀRBITRES: Zumba (Anagola) i Costa (Argentina).