OK Lliga

Un duel de ratxes de bons resultats

Hoquei sobre patins. El SHUM rep el Caldes, un rival directe. El Lloret s'enfronta a un altre rival de la zona alta, el Liceo, que és segon

El SHUM Balder Técnica s'enfronta a un rival directa en la seva lluita per allunyar-se de la zona perillosa de la classificació, el Recam Làser Caldes. Tots dos conjunts van pujar a l'OK Lliga la temporada passada i en aquesta el seu objectiu és la permanència. Després de les primeres vuit jornades –el Caldes ha jugat un partit menys–, els maçanetencs ocupen l'onzena posició, amb 9 punts, i els vallesans la tretzena, amb 8, amb quatre i tres punts de marge, respectivament, sobre la primera plaça de descens. El partit es preveu molt disputat entre dos conjunts amb una bona trajectòria. El SHUM encadena tres victòries i el Caldes fa quatre partits que no perd. Fora de casa encara no ha guanyat i ha obtingut dos empats, tot i que un va ser a la complicada pista del Reus.

El Lloret Vila Esportiva té un compromís diferent, ja que rep un conjunt de la part alta, el Liceo. Els gallecs són segons i estan lluitant per no distanciar-se més del líder, el Vic, que encara té un partit pendent. El Liceo suma dues derrotes i no té ganes de tornar a ensopegar. Els lloretencs buscaran la sorpresa aprofitant el factor pista: al seu pavelló han aconseguit les tres victòries que tenen. El Lloret ocupa la desena plaça de la taula i està en plena ruta d'enfrontaments contra els quatre primers de la temporada passada. Va perdre contra el Barça i el Vic, en l'última jornada, va derrotar el Vendrell i ara li toca el Liceo.

En aquesta jornada el líder, el Vic, visita el Calafell, mentre que el Barça juga a Igualada. Completa els desplaçaments dels quatre primers la visita del Reus a Vilafranca.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)