OK Lliga

El SHUM torna a ensopegar a casa

OK Lliga. El Caldes va marcar als vuit segons i va saber mantenir-se al davant

SHUM 3 CALDES 4

SHUM BALDER TÉCNICA: Linu, Neves, Parra, Martos i Lluís Ferrer –equip inicial–, Gelmà, Ferran Garcia i Ignasi López RECAM LÀSER CALDES: Campor, Urbano, Àlex Acsensi, Rovira i Molera –equip inicial–; Oller i Roger Acsensi. GOLS: 0-1 (8 segons) Urbano. 0-2 (23') Oller, de penal. 1-2 (29') Gelmà. 1-3 (35') Àlex Acsensi. 2-3 (37') Parra. 3-3 (45') Neves, de penal. 3-4 (48') Molera. ÀRBITRES: F.J. Garcia i A. Tavera. FALTES: 15 del SHUM i 8 del Caldes. COMENTARI: El SHUM Balder Técnica va tornar a perdre a casa, i ho va fer contra el Recam Làser Caldes, un rival de la zona baixa. El partit va estar condicionat pel primer gol del conjunt visitant, que va fer el servei inicial, va anar cap a la porteria i Jordi Urbano va marcar. Els visitants es van sentir còmodes amb aquest avantatge, es van tancar al darrere i van sortir al contraatac. Els maçanetencs, sembla que aquesta temporada està millor fora de casa que al seu pavelló. Tot i això, els locals van crear ocasions i en el minut 22 va disposar d'un penal que Gelmà no va aprofitar. En la jugada següent va ser el Caldes el que va marcar el 0-2. El SHUM també va estar condicionat per les faltes, en fa moltes aquesta temporada, i en el descans ja en tenia vuit. En la segona meitat els maçanetencs van sortir intensos per buscar el gol i el va trobar (1-2). El partit va tenir uns minuts d'anada i tornada amb ocasions i gols per als dos conjunts. A cinc minuts del final el SHUM va empatar amb un gol de penal de Neves. Va tenir una bona ocasió per avançar-se amb un xut de Lluís Ferrer al pal. Va ser el Caldes el que va fer el 3-4 amb un xut de lluny que Molera va desviar.