OK Lliga

El Caldes empata 12 segons abans del final

OK Lliga. El Voltregà havia capgirat un partit que va iniciar perdent

VOLTREGÀ 2 CALDES 2

CP VOLTREGÀ: Ballart, Alabart, Vargas, Dani Rodríguez i Àlex Rodríguez –equip inicial–; Molas, Anguita, Borja López, Armengol i Hernández. RECAM LÀSER CALDES: Campor, Rovira, Molera, Urbano i Àlex Acsensi –equip inicial–; Oller, Roger Acsensi, Mendes, Esteo i Sierra. GOLS: 0-1 (23') Mendes. 1-1 (44') Dani Rodríguez. 2-1 (48') Àlex Rodríguez. 2-2 (50') Roger Ascensi. ÀRBITRES: Díaz i Lapedriza. FALTES: 12 del Voltregà i 18 del Caldes. COMENTARI: el Recam Làser Caldes va sumar un important empat a la pista del Voltregà. El partit va ser molt disputat i amb alternatives, i després que els locals remuntessin, els visitants van marcar el gol de l'empat 12 segons abans del final. En la primera meitat, el domini va començar sent dels osonencs, però, a mesura que van anar passant els minuts, els vallesans van tenir ocasions i es van avançar dos minuts abans del descans amb un gol de Mendes. En la segona meitat, els dos equips van desaprofitar una falta directa, i en els darrers deu minuts el Voltregà va ser capaç de capgirar el matx amb gols de Dani Rodríguez i Àlex Rodríguez (2-1). El porter visitant Campor va aturar una falta directa un minut abans del final i va impedir que el Voltregà sentenciés el triomf. Quan faltaven només 12 segons, Roger Acsensi va fer el gol de l'empat.